VORES VÆRDIER

Vi arbejder primært indenfor to områder, markedsføring og web.  Vi mener og arbejder ud fra at online tilstedeværelse er essentielt for enhver virksomhed. De to ting der er vigtigst for at skabe en online tilstedeværelse, er netop markedsføring og et website. For at skabe den bedste online tilstedeværelse for netop din virksomhed, arbejder vi ud fra 4 simple værdier.

God markedsføring kommer fra viden og strategisk indsigt i markedet
 1. Kunderne, og ikke mindst os selv, skal altid ende i godt humør før, under og efter et samarbejde.
 2. Effektiv kommunikation, planlægning og udførelse er den vigtigste del af vores forretning.
 3. God markedsføring kommer fra hårdt arbejde, og en velbegrundet strategisk indsigt i markedet, virksomheden og teorien bag.
 4. Vi arbejder kun med simple og enkle stilarter der afspejler sig i det moderne samfund.

Vi kan:

SEO

 • Søgemaskineoptimering
 • Søgeordsanalyser
 • Linkbuilding
 • Tekstforfatning

Web

 • Webdesign
 • CMS
 • Opsætning
 • Vedligeholdelse

Foto

 • Erhvervsfotografering
 • Privatfotografering
 • Reportage
 • Billedbehandling

Kundeservice

Vi går meget højt op i kundeservice. Vi tror på at glade og tilfredse kunder, betyder tilbagevendende kunder og dermed en win-win situation for begge parter.

Derfor stræber vi efter at give den bedste kundeservice – hver eneste gang. Vi stræber efter at give dig et præcist, letforståeligt og fyldestgivende svar indenfor det kortest mulige tidsrum.

Har du et spørgsmål, en kommentar, ris/ros eller noget helt andet, skal du ikke være bange for at kontakte os. Vi vil gerne høre alt hvad du har på hjerte.

LØSNINGER TIL JERES BEHOV

Ligemeget hvilken opgave eller hvilket projekt vi skal løse er det med tanke på at løsningen skal løses på bedst mulige vilkår for dig som kunde. Hos Myth.dk kommer vi meget gerne med konkrete bud på mulige løsninger, men det er i sidste ende dit valg og din beslutning.

GOD SERVICE OG SUPPORT

God service og vejledning er en vigtig ting når du skal vælge hvilken virksomhed der skal løse din opgave. Hos Myth.dk får du en god service før, under og efter løsningen af din opgave. Vi vejleder og hjælper i Myth.dk under hele opgavens forløb – også når opgaven er afsluttet.

FAIR PRISER FOR ALLE PARTER

Vi har fastsat vores priser således at de er fair for alle parter. Hos Myth.dk, i modsætning til mange andre, får du altså et fuldkommen og uforpligtende tilbud på din opgave inden opgavens start. Du slipper derfor for at ved opgavens afslutning, at skulle betale en masse ekstra.

Hvem er vi?

Lone Petersen – CEO & Partner

Lone er vores kundeansvarlige og er den person du højst sandsynligt først vil komme i kontakt med. Lone står også for økonomien og alt det administrative bøvl. Desuden er Lone hjemmeside bygger i CMS systemet WordPress.

René Terp – CMO & Partner

René er vores marketing- og web guru. Rene sørger for at du får den bedste hjemmeside, markedsføringsplan eller hvad du nu end måtte ønske. René er desuden SEO / søgemaskine eksperten.

Kontakt
Åbningstider

Mandag – Fredag – 09:00 til 17:00
Lørdag- 10:00 til 13:00

Lukket alle Søn-, ferie- og helligdage

Close
Go top